Naar Australisch en Amerikaans voorbeeld kan nu voor het eerst ook in Europa tijdens een pop-up bruiloft worden getrouwd. In Nederland wordt de pop-up wedding verzorgd door toppers in de bruidsindustrie onder de naam ‘Perfect Pop-up’. BABS en cabaretier Onno Innemee verzorgt de intieme en persoonlijke ceremonie. De op het thema gebaseerde styling is handen van Redwhitebluepink. De bruidstaart wordt geleverd door Sugarlips Cakes (winnaar Dutch Wedding Award – Bruidstaartspecialist van het jaar 2014). De bruidsfotografie wordt tot slot verzorgd door twee fotografen, te weten Renate van Dijk van Wit Photography en Anaïs Stoelen van Anaïs Stoelen Photography.

In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om in België en Engeland te trouwen op deze manier.

pop up bruiloft
pop up wedding nederland
 pop-up bruiloft
Jullie trouwdag is een unieke belevenis. Als cabaretier en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan Onno Innemee deze gebeurtenis nog unieker maken. Al jaren treed hij op in theaters en in het bedrijfsleven als gastspreker. Daarom is het hem bij veel huwelijken opgevallen, hoe middelmatig een standaard trouwambtenaar is. Daar brengt hij graag verandering in. Een paar jaar geleden vroeg Mike Boddé hem, om Mike en zijn Ineke, te trouwen. Dat werd een bijzondere gelegenheid met veel lachen en een emotionele onderlaag. Snel daarna werd hij door anderen gevraagd. Hij vind het een groot feest om mensen in de echt te verbinden en gelukkig vinden de echtparen dat ook. Geen clichématige huwelijksvoltrekking maar een intieme, romantische en humorvolle ceremonie met een lach en een traan.
Onno Innemee
Voor de doorgewinterde stylisten van Redwhitebluepink met hun jarenlange ervaring in bloemdesign en styling is het meer dan logisch dat Redwhitebluepink styling diensten aanbied voor de meest elegante en romantische bruiloften. Foto’s spreken meer dan duizend woorden, dus het creëren van de juiste sfeer en setting is nodig om met succes de nadruk te leggen voor een picture-perfect als resultaat. Niet voor niets hebben hun gestylde shoots in menig nationaal en internationaal magazine gestaan.
Susanne Hyams - Redwhitebluepink
Sugarlips Cakes is een boutique taart design studio die zich specialiseert in op maat gemaakte taarten, cupcakes, cake pops, en sweet tables. Vanuit het centrum van Utrecht wordt Sugarlips Cakes gedreven door een kleine groep gepassioneerde professionals die allemaal hun eigen specialiteiten hebben, maar met eten als hun grote gedeelde passie. Alle producten van Sugarlips Cakes zijn volledig huisgemaakt met zorgvuldig gecreëerde recepten, en al onze producten worden zo vers mogelijk gemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Sugarlips Cakes streeft er naar om elke klant een unieke belevenis te geven door ze bij het hele proces te betrekken om er voor te zorgen dat ze de perfecte gebakjes hebben voor elke gelegenheid!
Sugarlips Cakes
Wit Photography staat voor fotografie van spontane momenten, ware emoties, een lichte look en ongedwongen reportages. Onze fotografen werken in de eerste plaats met natuurlijk licht (of kunstlicht dat al op de locatie aanwezig is). We staan voor het vertellen van jullie verhaal en willen dan ook zo min mogelijk ‘in scène zetten’. We zorgen dat je trouwfoto’s krijgt die je mooiste herinneringen zullen bewaren. Foto’s die je ook over 30 jaar nog laten terug denken aan de mooiste momenten die je met je familie en vrienden hebt gedeeld. Tijdloze reportagefotografie, die je op je mooist laat zijn (ook al is je trouwjurk tegen die tijd misschien wel iets tè vintage naar je zin ;) ). Wit legt ware emoties vast, echte gebeurtenissen, waar je voor altijd met fijne herinneringen aan terug zult denken wanneer je je foto’s bekijkt.
Renate van Dijk - Wit Photography
Anaïs is een gepassioneerde fotograaf uit Antwerpen. Ze stelt al haar liefde voor en kennis over haar vak aan jouw ter beschikking zodat je er zeker van kan zijn dat je de ultieme trouwbeleving ervaart en ze zorgt ervoor dat je voor altijd de mooiste momenten van je trouwdag zult herinneren. Het werk van Anaïs wordt regelmatig gepubliceerd op vooraanstaande trouwblogs en magazines over de hele wereld, waaronder: The Wedding Blog (BE), Burnett’s Boards (USA), Bridal Musings (UK), The Perfect Wedding (NL), Huwelijk Fryslan (a gorgeous NL e-magazine from), Wedspiration (NL), Classic Bride (USA), WeddingWonderland (IT) en in print: Bruid & Bruidegom Magazine (BE).
Anaïs Stoelen

pop-up wedding