Wat is een pop-up bruiloft?
1 dag wordt een trouwlocatie door het pop-up wedding team overgenomen om voor maximaal 7 bruidsparen een droombruiloft te verzorgen. Ieder bruidspaar krijgt zijn eigen bruiloft van anderhalf uur. Het bruidspaar en hun gasten (maximaal 20) worden ontvangen door onze weddingplanner in een magisch gestylede trouwlocatie. Nadat de bruid haar bruidsboeket in ontvangst heeft genomen is het tijd om de ceremonie te beginnen. Hierin wordt er officieel getrouwd, er wordt getoast op het kersverse bruidspaar en de bruidstaart wordt aangesneden. Tot slot worden de bruid en bruidegom vastgelegd tijdens een fotosessie. Iedere pop-up trouwdatum wordt gekoppeld aan een ander thema en een daarbij passende trouwlocatie en styling. Door aan de hand van een thema de styling, bloemen, locatie en bruidstaart samen te brengen ontstaat een prachtige trouwbeleving.

In het kort
De pop-up bruiloft is…

…een nieuwe manier van trouwen.

…een pop-up bruiloft ben jij, je verloofde, een BABS, twee fotografen, een betoverend mooi gestylede trouwlocatie en je allerliefste vrienden en familie.

…zonder weddingplan stress trouwen in een betoverende, intieme setting.

…1 dag, 1 thema, 1,5 uur, 20 gasten

 

Wat krijgen jullie?
Jullie krijgen een persoonlijke, korte en intieme officiële ceremonie door onze BABS, een relaxte fotoshoot, een bruidsboeket, een bruidstaart en bubbels om te toasten met jullie gasten. Dit alles vind plaats op een prachtige trouwlocatie die ook nog eens waanzinnig mooi aangekleed is. Alles bij elkaar duurt  dit 1,5 uur en jullie hebben daarna dus alle tijd om een leuk feest te geven, iedereen die je kent uit te nodigen in je favoriete kroeg of gewoon knus met z’n tweeën te genieten van jullie nieuwe status van man en vrouw. Naderhand krijgen jullie 30 of meer hoge resolutie foto’s van de fotoshoot en de ceremonie.

Pop-up wedding Nederland Perfect Pop-up wedding

pop-up bruiloft